Paard leasen

Heb je bij Noyana een training gevolgd maar ben je niet in het bezit van een eigen paard dan is het mogelijk om een paard te leasen. Dit geeft je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met een paard. De paarden die beschikbaar zijn voor lease staan op Ons Yggdrasill  in Loon (vlakbij Assen).

 

Ons Yggdrasill  is een prachtige plek waar mensen en paarden in harmonie leven met de natuur om hun heen. De plek nodigt uit om te Zijn. Er zijn volop mogelijkheden om volledig tot jezelf te komen en je op te laden. Het terrein van Ons Yggdrasill ligt in Drenthe, midden tussen de hunebedden met hun sterke aardende energie. De weilanden liggen in het stroomdal landschap van de Drentsche Aa waarin een imposante boomwal met oude elzen en eiken aanwezig is. Midden tussen de paard weides ligt de moestuin 'Walhalla'. In deze tuin staan groentes, kruiden en bloemen. Walhalla is geïnspireerd op allerlei principes, zoals biologisch tuinieren, permacultuur en heilige geometrie. In de tuin is een krachtplek aanwezig, waardoor het een heerlijke plek is om jezelf op te laden en nieuwe inzichten op te doen. Voor meer informatie over ons Yggdrasill klik hier.

 

De kudde van Ons Yggdrasill bestaat uit 9 paarden (klik hier voor portretten). Zij staan dag en nacht buiten en trekken door het stroomdal van de Drentse Aa. Doordat de paarden al langere tijd bij elkaar staan zien we veel kwaliteiten van een natuurlijke kudde terug bij de kudde van Ons Yggdrasill. Dat komt door de natuurlijke manier van waarop de paarden gehouden worden en hoe de omgang met mensen is vormgegeven. De paarden zijn aanwezig, wakker, open en hebben een innerlijke rust en balans.

 

Je kunt een paard leasen voor twee of drie dagen in de week. Meer of minder dagen zijn bespreekbaar. Op een leasedag kun je urenlang met je paard samenzijn en genieten van de rust van Ons Yggdrasill. We vinden het belangrijk dat paarden in goede handen zijn en dat een natuurlijke communicatie met paarden wordt gekozen. Lease is daarom alleen mogelijk in combinatie met lessen.

 

Elk paard heeft een ander karakter en andere mogelijkheden. Zodra jij een persoonlijke groei doormaakt, kan het wenselijk zijn om met een ander paard te gaan werken. Het leasen van paarden geeft je de benodigde flexibiliteit om optimaal gebruik te maken van de verschillende kwaliteiten die in de kudde aanwezig zijn.

 

Voor meer informatie stuur een email naar info@onsyggdrasill.nl

 

Gratis E-book Essenties van Lichaamstaal

Lees in dit gratis E-book over hoe lichaamstaal je relatie met je paard kan verbeteren en hoe je contact met je paard zich kan verdiepen!

Gratis E-book Body Awareness

Lees dit gratis E-book en ontdek wat body-awareness voor jou en je gezondheid kan betekenen!

Contacteer Noyana

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.