Being in motion - Body-Awareness cursus I

Tweedaagse cursus

 

Tijd: 10.00-17.00

 

Deelnemers: maximaal 8

 

Prijs: 195,- euro inclusief lunch

 

Locatie: Paridjeza in Schoonloo

 

Data: zie Agenda

 


Bewust stilstaan bij bewegen ..

 

In deze cursus richten we ons op het verruimen van je lichaamsbewustzijn. Je leert je bewust te worden van je houding, van hoe je staat en op welke manier je beweegt. Door dit eens echt aandachtig te gaan ervaren ga je merken hoe jouw lichaam bewuster, sensitiever en krachtiger wordt. Je leert hoe je je lichaam zo in balans kunt brengen dat de energie weer optimaal kan gaan stromen. Hierdoor zullen blokkades zich opheffen en zullen ook vastzittende denkpatronen en overtuigingen los kunnen komen waardoor je soepeler en daadkrachtiger in het Leven kunt staan: zowel fysiek als geestelijk!

 

Deze cursus is bedoeld voor zowel paardenmensen als ook voor mensen die geen affiniteit met paarden hebben.

 

Inhoud cursus

We beginnen de cursus met een theorie gedeelte waarin inzichten worden aangereikt over de functie van verschillende lichaamsdelen en hoe ze op de juiste manier het lichaam in balans kunnen brengen. Door een verkeerde houding gebeurt het vaak dat bepaalde lichaamsdelen gewicht moeten gaan dragen terwijl ze daar niet voor bedoeld zijn. Dit geeft aanleiding tot diverse klachten. Tevens gaan we dieper in op de betekenis van de lichaamsdelen en worden er interessante verbanden gelegd tussen lichaam en psyche.

 

Dan besteden we uitgebreid aandacht aan je houding en de manier waarop je staat. Je krijgt inzichten aangereikt in hoe jij je houding kunt optimaliseren zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. We besteden aandacht aan het bewuster worden van deze energie doorstroming en hoe je dat kunt ervaren in je lichaam.

 

Vervolgens krijg je in verschillende sessies oefeningen aangereikt die meer bewustzijn en verbinding met het lichaam creëren, en oefeningen die het lichaam soepeler, leniger en krachtiger maken.

 

 

Heb je interesse om deel te nemen stuur dan een email naar info@johanna-vrielink.nl

Gratis E-book Essenties van Lichaamstaal

Lees in dit gratis E-book over hoe lichaamstaal je relatie met je paard kan verbeteren en hoe je contact met je paard zich kan verdiepen!

Gratis E-book Body Awareness

Lees dit gratis E-book en ontdek wat body-awareness voor jou en je gezondheid kan betekenen!

Contacteer Noyana

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.