Being in motion - Body-Awareness cursus II

 Tweedaagse cursus

 

 Tijd: 10.00-17.00

  

Deelnemers: maximaal 8

 

Prijs: 195,- euro inclusief lunch

 

Locatie: Paridjeza in Schoonloo

 

Data: zie Agenda

 


 

De vervolgcursus 'Being in motion - Body-Awareness' is een tweedaagse cursus waarin de verbinding met ons lichaam en met onszelf verder verdiept wordt. Via het aanreiken van nieuwe oefeningen gaan we met aandacht luisteren naar ons lichaam en ervaren wat een verandering in houding en de manier van bewegen met gedachten en gevoelens doet. Het accent in deze cursus ligt met name op de expressie van je Zelf en je innerlijke kracht.

  

 Inhoud cursus

Deze vervolgcursus bestaat uit 4 body-awareness sessies. In deze sessies worden nieuwe, krachtige oefeningen aangereikt die meer bewustzijn en verbinding met het lichaam creëren, oefeningen die gericht zijn op energiedoorstroming en oefeningen die het lichaam soepeler, leniger en krachtiger maken. In de sessies werk je met zowel korte als lange stokken waardoor je kunt ervaren hoe je je Zelf krachtig naar buiten toe kunt brengen. Je leert je innerlijke kracht aanspreken en deze ook naar buiten te brengen.

  

Deelname aan deze cursus kan na het volgen van de cursus  'Being in motion' I

 

Heb je interesse om deel te nemen stuur dan een email naar info@johanna-vrielink.nl

Gratis E-book Essenties van Lichaamstaal

Lees in dit gratis E-book over hoe lichaamstaal je relatie met je paard kan verbeteren en hoe je contact met je paard zich kan verdiepen!

Gratis E-book Body Awareness

Lees dit gratis E-book en ontdek wat body-awareness voor jou en je gezondheid kan betekenen!

Contacteer Noyana

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.