Individuele coaching met paarden

Vraag jij jezelf wel eens af ....

 

Waarom je steeds tegen dezelfde patronen aanloopt?

Hoe je een volgende stap kan maken of wat je volgende stap kan zijn?

Wat jou belemmert in je ontwikkeling?

Hoe je dichter bij jezelf komt?

Hoe je meer rust kunt vinden?

Wat die terugkerende hoofdpijn voor boodschap heeft?

Waarom je je angstig of onzeker voelt?

 

Systemisch coachen met paarden geeft je een antwoord op je vraag! Dit kan door middel van een familieopstelling of met behulp van een een-op-een coach sessie. Voor meer informatie over familieopstelling met paarden klik hier .

 

Wanneer je het prettig(er) vindt om een-op-een te werken of wanneer je een specifiek thema hebt waar je aan wil werken, dan is het mogelijk om een privé sessie af te spreken. Tijdens een privé sessie werken we een-op-een samen met een paard of met de kudde. Dit kan voor jou de ideale manier zijn om aan jezelf te werken omdat het makkelijker voor je is om je kwetsbaarder op te stellen tijdens een privé sessie dan in een groep.

 

Tijdens een privé sessie spiegelen de paarden jou wat je nog niet bewust bent. Jouw onbewuste gedrag wordt nu bewust. Daarnaast zorgen de paarden ervoor dat je in het hier en nu komt en vanuit je hoofd naar je hart gaat. Hierdoor kan je je ontspannen en is het makkelijker om inzicht te krijgen in je eigen patronen.

In enkele privé sessies kan je bijvoorbeeld leren hoe je op een natuurlijke manier grenzen kan stellen of leer je omgaan met emoties. Dit kan bijvoorbeeld zeer belangrijk zijn voor ouders die vastlopen met hun kinderen of voor mensen die geen nee kunnen zeggen of om weer in contact met ware zelf te komen.
Ervaring met paarden is niet noodzakelijk.

 

We beginnen met een kennismaking gesprek en een korte uitleg voor we naar de paarden gaan.
Een privé sessie is een prettige manier om in alle rust te leren van de wijsheid van de paarden onder leiding van een ervaren begeleider.

 

Individuele coaching zonder paarden

Gratis E-book Essenties van Lichaamstaal

Lees in dit gratis E-book over hoe lichaamstaal je relatie met je paard kan verbeteren en hoe je contact met je paard zich kan verdiepen!

Gratis E-book Body Awareness

Lees dit gratis E-book en ontdek wat body-awareness voor jou en je gezondheid kan betekenen!

Contacteer Noyana

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.