Op locatie

 Wil jij trainingen volgen met je eigen paard dan is het mogelijk om mij uit te nodigen voor  een activiteit bij jou op locatie.

 

Privé

Woon je ongeveer in een straal van 50 km vanaf Westerbork dan is een uur privéles met je eigen paard een mogelijkheid. Dit is een fijne optie als je ergens tegen aan loopt in de samenwerking met je paard, als je een paard hebt met gedragsproblemen of als je wilt dat ik meekijk in wat jou inbreng is in de relatie met jou paard. Wil je het werken vanuit lichaamstaal met paarden zelf volledig leren beheersen raad ik je aan om de trainingen die Noyana biedt te gaan volgen.

 

Wil je een intensievere begeleiding om de relatie met je paard een echte boost te geven dan kun je ook bv een dagdeel of een dag boeken. Dit biedt mogelijkheden om een thema of item te kiezen en deze uit te werken. Een thema kan bv zijn natuurlijk leiderschap, meer inzicht in je gedragingen van je paard of ervaren hoe je het contact met je paard kunt verdiepen. Er wordt gekeken naar wat er nodig is om de samenwerking tussen jou en je paard te verbeteren. Wat speelt er bij jou? Wat heeft je paard nodig? Waar lopen jullie tegenaan?

 

Groepje

Woon je verder weg of zijn er meerdere mensen bij jou op stal of die je kent geïnteresseerd in een training dan is het mogelijk om mij uit te nodigen voor het geven van:

  • een tweedaagse clinic (maatwerk):
Tijdens een clinic ben je met een groepje van 4 mensen die met een eigen paard of met paard van de locatie deelnemen. Een clinic wordt afgestemd op de wensen of thema's die de deelnemers inbrengen. Dit kunnen wensen zijn of thema's met betrekking tot grondwerk, rijden of bv natuurlijk leiderschap. Met je eigen paard krijg je tijdens de clinic intensief 1 op 1 les, maar het biedt ook mogelijkheden om mee te kijken en te leren van de andere deelnemers. In een clinic werken we afwisselend afhankelijk van wat er nodig is met de paarden in de praktijk, doen we bewustzijnsoefeningen met elkaar of werken we met body-awareness oefeningen. Je leert je paard en zijn kwaliteiten beter kennen, hoe je hem het beste kunt trainen en wat hij nodig heeft om tot een gevoelige en sensitieve samenwerking te komen. Je wordt je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen, wat je het paard kunt bieden en wat hij nodig heeft in de relatie, je leert hoe je kunt communiceren via lichaamstaal en over het belang van natuurlijk leiderschap in de relatie met je paard.

Informeer naar de mogelijkheden via info@johanna-vrielink.nl

 


Foto impressie van sessies met paarden op locatie:

 

Paarden gapen regelmatig als ze tot volledige ontspanning komen
Paarden gapen regelmatig als ze tot volledige ontspanning komen
Balans en ontspanning tijdens de draf
Balans en ontspanning tijdens de draf
bewust stilstaan bij zit en houding en samen ervaren wat dat doet
bewust stilstaan bij zit en houding en samen ervaren wat dat doet
Met jonge paarden werken aan het zelfvertrouwen
Met jonge paarden werken aan het zelfvertrouwen
Het paard is betrokken en vol vertrouwen bij het opdoen van de barebackpad
Het paard is betrokken en vol vertrouwen bij het opdoen van de barebackpad
Los grondwerk waarbij het paard uit zichzelf aansluit
Los grondwerk waarbij het paard uit zichzelf aansluit

Gratis E-book Essenties van Lichaamstaal

Lees in dit gratis E-book over hoe lichaamstaal je relatie met je paard kan verbeteren en hoe je contact met je paard zich kan verdiepen!

Gratis E-book Body Awareness

Lees dit gratis E-book en ontdek wat body-awareness voor jou en je gezondheid kan betekenen!

Contacteer Noyana

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.